|
жалоба на админа -=Dr.Zlo=-
|
|
| YHIKAJI |
Дата: Воскресенье, 27.11.2011, 20:54 | Сообщение # 1 |
|
Награды: 0
Статус: Offline |
админ дал бан за валлхак. Сделал 1 скрин и теперь я должен сидеть и ждать, когда он придет на сайт и разбанит меня, поскольку Neogame не верит, что админом был сделан всего 1 скрин. В добавок ко всему, я постоянный игрок серва. Просьба принять меры. Такой админ не нужен серву.
|
| |
| |
| Marko |
Дата: Среда, 30.11.2011, 02:11 | Сообщение # 2 |
|
Награды: 0
підтримую YHIKAJI, Цей адмін мене вже дійсно замахав.хотя давно вже його і не бачив .Дав бан мені на день ,він шо вапшє припух? може це іззатого шо я написав шо його проблеми нікому не інтересні(того шо він зайшов на серсер і почав розказувати якій він там бухий,про свою тачку,шо він її має забрати з ремонту,а чого він має забрати з ремонту,а як він її розбив і т.п)це шо соціальна мережа спілкування. 2)можливий другий випадок :початок раунда 5-6 чоловік біжить на дліну,якісб дибіл Gooddaddy кідає між нами всіма флеш,я в мікрофон сказав ти шо далбайоб шо ти мутиш?шось таке вже не повню .ну і третьої причини в мене нема.ПРОШУ ПРИЙНЯТИ МІРИ ДО ЦЬОГО АДМІНА .Вважаю шо самі достойні адміни не сервері це утк Неогейм Ангел74 рус і редлайн(ну він не адмін але був)
|
| |
| |
| NeoGame |
Дата: Среда, 30.11.2011, 12:56 | Сообщение # 3 |
Награды: 13
Marko, шоб ти знав Dr.Zlo це і є Angel
|
| |
| |
| Marko |